Over taal in wetenschap, media en filosofie

dagboek 7 februari 2021

Hoe zouden we de man kunnen verleiden tot een matriarchale samenleving? Seksualiteit! Als namelijk de man zich over één ding geen zorgen hoeft te maken is dat de man niet aan zijn trekken zou komen in een matriarchale samenleving. Jordan Peterson schijnt de mening toegedaan te zijn dat feminisering van de samenleving ten koste zou gaan van de masculiniteit van de man. Een complete missopvatting!  Het feit namelijk dat wij van bovenaf een paternalistische collectivistische kut religie als de islam door onze strot geduwd krijgen, duidt o; het feit dat we het mannelijk instinct nog steeds aan het versterken zijn. Jordan Peterson lijdt blijkbaar aan een fundamenteel wantrouwen jegens de natuur en de vrouw als representatie van de natuur; waarom zou een vrouwtje geen masculine mannetje willen? Seksualiteit is tot dusverre altijd door de bril van de man, of mannelijk instinct geïnterpreteerd en juist daarom pleit ik voor een radicale omkering van de waarde. We hoeven maar naar de psychoanalyse van Freud te kijken om in te zien dat we te maken hebben met een vermannelijkte psychologie.

‘Het oude vrouwtje sprak haar wijsheid; als je aan de vrouw wilt, vergeet dan niet de zweep!’

‘De gewilligheid van de vrouw. Alles wat de vrouw verkeerd doet, dient te worden verbeterd aan de man. Want de man vormt zich een beeld van de vrouw en de vrouw vormt zich naar dit beeld’

Het probleem is dat te maken hebben met links feministische manwijven met een teveel aan mannelijk testosteron en ressentiment!

Het was Friedrich Nietzsche niet gegund om in de natuur te kijken hoe ze het daar doen, evenmin had hij de kennis in huis met betrekking tot de evolutietheorie van vandaag. Het biologisch mannelijk instinct wil namelijk het eigen nageslacht veilig stellen en dat kan de man alleen via de vrouw. Dien ten gevolge hiervan is onze hele seksualiteitsbeleving het gevolg hiervan. We hoeven maar naar de islamitische landen te kijken en de wortels van onze westerse samenleving om het bewijs ervan te zien. Een groot misverstand hierbij is te menen dat de man nodig zou zijn met betrekking tot de opvoeding van het kind. Als dat zo zijn zouden alle solitaire dieren waarvan het vrouwtje het nageslacht opvoedt geen bestaansrecht hebben. Er is geen enkel wetenschappelijk argument die dit zou kunnen verwerpen! Als de vrouw vijf generaties haar kinderen opvoedt zonder man voorspel ik een matriarchale geëmancipeerde samenleving; we lullen wel veel maar het is het instinct dat spreekt!

Mij valt  een bepaalde kentering bij de vrouw op; ze worden weer seksueel, het lichaam mag weer gezien worden. De macht van haar seksualiteit mag weer openbaar, ze mag haar macht weer tonen. De belangrijkste verworvenheid van de seksuele revolutie zijn namelijk dat de vrouw baas in eigen buik is en de tweede is vrijheid van seksualiteitsbeleving. Niet voor niets dat de paternalistische moslim zich stoort aan piemeltaarten. Hoe je ook mag oordelen over de beoefenaars van de vrije porno, het weerspiegeld wel een van de belangrijkste beoefenaars.Het zijn niet de vrouwen in de seksindustrie die onderdrukt en uitgebuit worden maar de zedige man-wijf dat zichzelf heeft onderdrukt! Onderdrukking en uitbuiting van de vrouw in de seksindustrie valt namelijk heel gemakkelijk op te lossen.